Drømmer mig væk fra graviditetstøj for en kort stund

Allan rejser…

tl

Louis, mine store tykke mave og jeg har huset for os selv i en hel uge! Allan er nemlig rejst til Bangkok, da han havde et vigtigt møde der SKULLE klares. Det er lidt vovet, da bettepigen jo kan melde sin ankomst når som helst – men vi håber at hun venter med at hilse på indtil terminsdatoen, og indtil Allan er hjemme igen om en uge. Heldigvis kommer min far retur til Dubai i morgen hvis der skulle ske noget, OG så har jeg jo også mine skønne veninder der har lovet at stå til rådighed hvis jeg ringer 🙂

Dog håber jeg virkelig på at hun ikke komme de næste par dage. Især når jeg er i Dubai og ikke føler mig helt tryg ved at føde alene i et andet land end Danmark. Jeg har heldigvis en dansk jordemor, som kender mig og min historie omkring min første fødsel. Jeg har også været ude og se det hospital jeg skal føde på, så kender vejen dertil 🙂

Skynd dig hjem igen Allan:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer mig væk fra graviditetstøj for en kort stund