Første gang i Legoland for mig:-)

Mine bryster

Sæt pris på brysterne, er en kampagne om at støtte op om brysterne. Lige pt betyder mine bryster rigtig meget, da de snart skal bruges til min lille datter. Jeg mærker dem hver dag, da de bliver større og større:-) Der er meget fokus på hvor vigtige mine bryster er for livet for en lille ny baby som snart kommer til verden. Når mine bryster ikke bliver brugt til føde, er de stadig en vigtige for mig. Det er jo smukt for en kvinde at have flotte bryster. Store, små kommer jo an på hvad man bedst kan lide. Jeg er glade for mine og håber de kommer godt igennem den hårde de i kommer i møde snart.

Håber alle jer derude støtter denne kampagne, man ved aldrig hvem det kan ramme, så det er så vigtigt at vi bliver bedre og bedre til at hjælpe dem som kæmper med bryst kræft.imageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første gang i Legoland for mig:-)