Give away smykke

Halloween

Ved at gøre klar til Halloween i morgen.  I Dubai er Halloween meget  populært.  Vi bor i et område hvor der er fuldt med børn. Jeg har aldrig selv oplevet en rigtig Halloween aften. Vi er  inviteret til en stor fest i morgen med vores søn. Jeg glæder mig til at gå rundt sammen med Louis og banke på alle dørene. Vi skal også lave Halloween kager og have slik klar til de børn som kommer forbi vores hus😄  Louis vil gerne være  Spider mand💪🏻 jeg skal være lady gaga 🙈 Tak til alle jer som ligger billeder ud af smukke og inspirerende kager til i  smukke og inspirerende kager til ins morgen 👍🏻 vi kan næsten ikke vente 😂image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away smykke