Til middag hos :-)

Halloween i Dubai :-)

Idag holder vi Halloween i skole og hvor vi bor. Selvom jeg næsten lige har født vores lille datter, har jeg heldigvis stadig mulighed for at kunne gå en tur med Louis i aften, hvor vi skal banke på alle dørene og have en masse slik:-) Jeg kan tage Lilly med i min barnevogn og så må jeg se hvor langt, eller hvor mange huse jeg kan holde til. Heldigvis bor jeg i et område hvor alle husene ligger tæt sammen og de andre søde forældre har sagt de nok skal hjælpe mig lidt:-) Louis glæder sig så meget, næsten som juleaften:-) Allan har desværre ikke mulighed for at hjælpe eller være med i aften, men det fortæller jeg om en anden gang.

Louis og jeg har hygget lidt med disse flotte græskar:-) Dog har jeg ikke haft overskud til at pynte hele huset og haven. Glæder mig til at se hvor meget til andre hjem har gjort ud af det. Håber Louis får en god oplevelse.

Håber i alle nyder jeres Halloween med familie og venner:-)img_5449

 

img_5424img_5423

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til middag hos :-)