Klippet, plukket og farvet øjenbryn !

Black boots for rainy days

ASOS BOOTS 

image1xxlimage1xxlj boots

ooot hm heeld boots lave

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER 

Hey ladies! Var lige inde og lede efter et par sorte rå støvler, da det er totalt in, og aldrig går af mode. ASOS har de fedeste boots, og der er et kæmpe udvalg! Dem jeg har fundet her er bare nogen, af de utrolig fede black boots de har på deres hjemmeside. Jeg kan ikke få for mange boots, da de virkelig bare kan gå til hvert et outfit. Dem jeg har kigget på har heller ikke en for høj hæl, da jeg leder efter nogen der ville være behagelige at gå i en hel dag. Asos har også utrolig gode priser, så tjek deres hjemmeside ud, de har så mange forskellige fede ting. Jeg flyver til København her d. 19 september da jeg har nogen ting jeg skal lave i DK. Har hørt at det regner i kbh, og derfor ville et par støvler være lækre at gå rundt i.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klippet, plukket og farvet øjenbryn !