Lidt genert.... Godt med hat:-)

Klippet, plukket og farvet øjenbryn !

Jeg får nogen gange plukket og farvet mine øjenbryn nede i klubben tæt på, hvor vi bor her i Dubai. Jeg tænkte at det kunne være sjovt for Emma at prøve, da de gør det på en utrolig smart og anderledes måde. De bruger ca 20 minutter på at klippe, plukke og farve dine øjenbryn!! Og de gør det til at dine øjenbryn er helt perfekte. Det holder i deromkring 2 uger. Som i kan se i videoen bruger de tråd til at plukke hårene! Emma synes at det var en smule smertefuldt, men helt sikkert det værd! mmk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt genert.... Godt med hat:-)