Kamel mælk

Spa kun for kvinder

Spa i Dubai er noget helt specielt.

I det område hvor jeg bor ligger der en spa for kun kvinder. Og kun for kvinder…. Men det er faktisk ret rart at man kan sidde kun med sine veninder eller mor og slappe helt af uden at der nogen mænd som kigger på en det er jo ikke altid lige i spa man har lyst til at blive set. Da min mor var på besøg gav jeg hende en lille julegave, at hun skulle med mig i spa i nogle timer. Hun syntes at det var en kæmpe oplevelse og at de var utrolige dygtige og samtidig også meget hurtige. Der var tre kvinder på en gang som gav min mor behandlinger. En gav manicure en anden pedicure og så fik min mor massage på nakken og ryggen . Det er dejligt at man kan give sin mor en oplevelse hun ikke har prøvet før, som hun ville huske resten af livet.
Jeg går ikke så tit i Spa da jeg ikke har så meget tid, plus det er jo også ret dyrt. Men i Dubai er det lidt en anden sag. For det første koster det ikke så meget som det gør i Danmark. for det andet er de altid meget hurtige, de er flere om at behandle en på en gang. Det er sjældent jeg har tre til fire til at tage i spa. Her når de det hele på den halve tid og det er stadigvæk rigtig rigtig flot. For det tredje ser man sine fødder mere i sandaler og stiletter, når man bor i land hvor solen hele tiden skinner.

Så det kan varmt anbefales selvom man er på ferie og ikke har så meget tid til at få ordnet fødder og hænder 🙂

IMG_1403.PNG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kamel mælk