Nara Pan Asian i Dubai 🤗

Herning

Jeg ser frem til Hingstekåringen i Herning, hvor jeg selv er iblandt deltagerne til stævnet i spring. Fra d. 4 marts og frem til d. 8. marts, kan man finde mig på springbanen eller på en af tilskuerrækkerne, for den årlige hingstekåring er et af mine yndlingsstævner i Danmark. Jeg kan godt lide, at det ikke udelukkende handler om springning, og der også er dressur på programmet. Hvis du skal være god til at springe, er du også nødt til at kunne din dressur. Jeg interesserer mig for begge kategorier, for det er ridning det hele med fantastiske heste og ryttere, så jeg følger hellere end gerne med i dressurklasserne også. Udover stævnet er der ungheste og kåringer (som navnet klart fastslår), og der er en kæmpe messe med rideudstyr samt god mad (ej at forglemme😉). Der er mange af mine gamle kolleger, der også kommer, og det glæder jeg mig virkelig meget til. Jeg har allerede booket hotel i Århus, og jeg håber sådan, at jeg også får tid til at se mig lidt omkring, for jeg synes der er så hyggeligt i ’smilets by’. Alt ved Danmark står i stærk kontrast til Dubai, og som I ved, er det rigtigt rart for mig at komme tilbage – bare lige for at hilse på, og så hjem til Dubai igen – særligt, når det begynder at være længe siden, at jeg sidst har befundet mig på disse breddegrader med en friskere og køligere vind. Det er også lidt hyggeligt, at jeg skal have en varm jakke med, når jeg er vant til det modsatte. Men det er summen af det hele, der gør det til noget specielt for mig, og så bliver jeg helt glad indeni efterfølgende.
Jeg har nogle ekstra dage efter Herning, hvor jeg skal til barnedåb hos Jackie, og internt drama mellem nogle af Forsidefruerne eller ej, så er jeg overbevist om, at vi alle får en skøn dag med god energi sammen med de øvrige gæster – jeg glæder mig helt sikkert til at se dem igen, og til at fejre Jackies lille pige.💕

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nara Pan Asian i Dubai 🤗