Middag hos en prinsesse 

Herning

Igår kl 22 var jeg færdig med mit ridestævne som jeg vandt . I nat 02:00 tog jeg flyvet fra Dubai til Amsterdam, og nu videre fra Amsterdam til Billund. Når jeg lander i Billund har jeg en time til Herning, hvor jeg skal være klar til at skrive autografer og måske sælge lidt smykker kl 12.

Hvert år i marts har Herning et af det bedste og flotteste stævner i hele dk. Det kommer altid en masse mennesker for at shoppe nyt rideudstyr og for at se god ridning. Fredag og lørdag aften laver stævnet altid et meget flot og inspirerende galla show.

Jeg skulle selv have lavet et show i lørdags i Herning, men måtte aflyse da jeg havde et meget vigtig stævne i Dubai som jeg skulle deltage i. Er dog meget glad for at jeg kunne flyve hjem hele natten og stadig nå at skriver autografer og møde min fans i dag

Håber jeg når det hele og møder en masse glade menneskerIMG_2502.PNG

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag hos en prinsesse