Forsidefruerne i Dubai

Nyt hjem

Et nyt kapitel.

Som nogle nok allerede ved, er vi i gang med at flytte. Og hvor har jeg glædet mig til at få noget mere plads, selvom vi også var glade for vores gamle (og bæredygtige) hus. Husker stadig tydeligt, da vi flyttede ind i sin tid, og tænk, at der allerede er gået så lang tid. Men nu til et nyt kapitel, en ny base og forandring fryder. Det er altid lidt af et projekt, når en hel familie skal flytte. Der er så meget, der skal koordineres, følges op på, pakkes ned, pakkes ud osv. – som de fleste i samme situation nok kender til. Køkkenet er ved at være på plads, og vi har fået et lækkert komfur, som jeg ser frem til kommer i brug. Har vist nævnt nogle gange, at jeg elsker at hygge – både med min familie, men også med (og om) andre mennesker. Dels fordi jeg godt kan lide at gøre andre glade, men har det også sådan, at alle skal føle sig velkomne, når de er hos mig. Nogle af de hyggeligste øjeblikke er dem, hvor vi samles i køkkenet, og snakken ikke bliver afbrudt af, at middagen skal gøres færdig. Simpelt og rart. Synes det er så skønt med besøg, og det bliver dejligt at vise vores nye hus frem, der også har en stor have. Her er en god varme i øjeblikket, sagt på en pæn måde, og henover sommeren med, men der er vi alligevel i vores sommerhus det meste af tiden. Så det kommer nok til at passe fint med, at vi kan være i haven til den tid, hvor vi er tilbage, når temperaturen er blevet mere ‘venlig’. Men lige nu er der fokus på at komme på plads hér, og det begynder altså at ligne noget, selvom vi stadig er i gang med den sidste indretning. Har altid været glad for nordisk design, rene linjer samt en minimalistisk stil, men der skal også være plads til, at mine børn kan være børn. Er faldet for denne RETROit børnesækkestol på sackit.dk, så der kommer lidt farver til de små. Bare en lille status fra flytteprojektet, men ‘tjekker ind’ igen snart med nyt – og apropos ‘check in’ skal jeg faktisk flyve i morgen, for kommer til Danmark igen. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidefruerne i Dubai