Et af hverdagens små glimt. ( Kite Beach)

Ud at gi’-raffen mad

– hvis den altså var levende…! Er ret imponeret over denne her, der er malet i 3D. Man kan faktisk finde en del street art rundt omkring. Kom tilfældigvis forbi denne kreation forleden, da jeg var sammen med en veninde på JBR Walk (en kendt promenade), hvor der er gode spisesteder og shoppingmuligheder.
Man kan sagtens bruge længere tid på JBR Walk, og alt det, der findes i det her skønne område ved vandet, men vi havde nu ikke andre formål end bare at hygge, og tage det lidt henad vejen. Det gør ikke noget at ‘støde ind i en mur’ – når noget så fascinerende er malet på. 😉 Som mange andre forbipasserende, måtte vi da også have nogle sjove billeder af giraffen, der endte med at blive ret fine.
Den ser virkelig, virkelig – virkelig ud!

 

1 kommentar

  • Ann Maria

    Hej Tina, super flotte billeder 👍🏻
    Dine solbriller er super fede 😎 hvor er de fra??
    Knus 🤗

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et af hverdagens små glimt. ( Kite Beach)