Ridelejr 2019

Fantastisk møbel fra Unknown furniture

Jeg elsker at være i mit sommerhus. Og det blev ikke mindre skønt, da jeg i sommers fik en Bios Hide fra Unknown Furniture. Det er et fantastisk møbel – en lille hule hvor man bare kan slappe af og nyde hinanden. Allan og jeg er vilde med den og den ro, vi kan finde der. Faktisk er reden lavet af lava!! Unknown Furniture sælger det fantastiske møbel. Børnene kan også lege i den uden man skal være bange for at den går i stykker. Den er også god indenfor:-) Den kan stå i haven hele vinteren over, smart ik:-)
Mit sommerhus er mit helle i Danmark og jeg nyder at komme derop og nyde solen, min familie og den tid vi har sammen. Jeg glæder mig til at vi igen til i det nye år får mulighed for at nyde lava reden.
Det er i øvrigt den perfekte julegaveide. Så er den klar til brug ligeså snart de første stråler titter frem igen:-)

1 kommentar

  • It’s nearly impossible to find experienced people for this topic, but you seem like you know
    what you’re talking about! Thanks

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ridelejr 2019