Vi ses snart dk

Bronze ved DM

Hvor er det bare skønt er være hjemme i dejlige dk igen, selvom det regner og er lidt koldt:-)  Jeg nyder at ride på de danske ridebaner igen og ride imod mine venner:-)

Jeg har lige vundet bronze ved dm i sidste weekend og er meget stolt over det. Især da jeg vandt sammen med min ung hest, som vi har taget med til dk hele vejen fra Dubai. Cicero som hesten hedder har også lige skulle tilpasse sig vejret. I fredags red vi imens det stod ned med regn og han har aldrig i sit liv sprunget i regn før. Han tog det rigtig flot ,men selvfølgelig var han ikke helt vild med det. Så selv for være heste er det noget helt andet at ride i dk end varme Dubai.

Jeg holder ferie i dk i 2 måneder og glæder mig til at nyde den danske sommer:-)

Bronze ved DM

Bronze ved DM

3 kommentarer

 • tina

  hvor skal i bo i mens i er i danmark ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  hvorfor svare du aldrig på kommentarer? eller godkender dem – jeg kan aldrig se de kommentarer jeg skriver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mea

  Hej Tina elsker din blog og i sær dig jeg er også rytter og det har virkelig hjulpet mig at kigge på video og andre ting når du ridder du kommer også til at se min veninde i sommerferien da hun skal på din ridelejr hun hedder Anna ski…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses snart dk