Dubai

Er blevet mor…. Derfor

Jeg fik et spørgsmål på facebook igår. Hvorfor jeg ikke red EM med det danske landshold i år

Jeg troede næsten af det gav sig selv, men jeg vil da meget gerne forklare hvorfor

Jeg har redet vundet dm,nm mange gange, været em mester og redet vm og vundet worlds cups. Så det er ikke fordi jeg ikke er en dygtig rytter. Jeg rider stadig på højt plan i Dubai og blev den mest vindende rytter i hele UAE som første kvinde nogen sinde. Det er jeg meget stolt af.

Nå men tilbage til grunden hvorfor jeg ikke har redet med på det danske landshold de sidste 6 år. Måske er der nogen som kan gætte det:-)

Jeg har fået 2 børn. Så der er gået meget tid med at være gravid og være sammen med mine to dejlige børn. Jeg har heller ikke købt mange nye heste de sidste par år, da jeg viste jeg gerne ville have to børn. Nu er jeg så heldig at jeg har fået en dreng og en pige og har ikke et ønske om flere børn. Man skal aldrig sige aldrig men vi har ikke planer om at få flere.

Det er lidt nemmere når man kun skal tænke på sig selv. Man kunne træne når man havde lyst, bruge alt den tid man havde lyst til uden at få dårlig samvittighed, sove hele tiden:-) Jeg tror de fleste møder ved hvad jeg snakker om. Jeg elsker mine børn mere end noget andet. Så længe de er så små har de brug for deres mor, og det har jeg valgt prioritere over alt andet. Plus jeg nyder at være sammen med mine børn og den tid kommer aldrig tilbage igen. Dog elsker jeg også mit job og karriere, og jeg er så heldig at have god støtte fra min familie, og det er muligt for mig også at ride stævner hver weekend og træne næsten hver dag:-)

Endnu en grund er at jeg nu bor i Dubai og det er meget dyrt at flyve mine heste frem og tilbage for at kunne deltage i de store stævner. Så med mindre at føler hesten virkelig er god nok til at komme videre i en finalen til mesterskaberne ser jeg ingen grund til at flyve hesten hjem til Europa. Jeg har heldigvis deltaget i mange mesterskaber, så for mig er det ikke nok bare at deltage, jeg vil også have chance for at være med i toppen.

Derfor har jeg nu muligheden snart at kunne koncentrere mig 100 procent om at finde nye gode heste, som jeg måske på et tidpunkt kan ride med på det danske landshold igen.

Så jeg håber du har fået dit svar. Jeg er stadig top rytter, men har taget pause for at få to børn og prøver at være en god mor:-)

Dog har jeg stadig planer om at ride store stævner i fremtiden,  sælge heste, undervise min kunder, uddanne ungheste og leve af min hobby:-)

 

img_5356

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai