Vitaminpiller der får håret til at vokse:-)

Smukke tæpper til kolde dk

Dansk sommer er kold:-) Så derfor har vi brug for dejlige varme tæpper. Jeg har fundet dette smukke tæppe fra http://www.fillows.dk som jeg er vild med. Det er meget lækkert, blødt og samtidig smukt. Jeg har bare brug for mange flere når vi har gæster på besøg. Så jeg har lidt at ønske mig i fremtiden. Jeg er så glad for vores nye sommerhus, jeg synes det er blevet så flot. Dog mangler vi stadig en masse ting, men vi kan ikke nå det hele på en sommer. Nu kan vi også bruge hele vinteren til at finde på nye ting vi gerne vil have eller bygge. Glæder mig til at vise jeg det inden vi rejser tilbage til Dubai snart

1 kommentar

  • yrsa sand andersen

    Hej Tina . ..Kan du sige hvor stort ca. De tæpper er .så lækre .jeg Vil selv kaste mig i lag med det nemlig . … Knus og stor beundring herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitaminpiller der får håret til at vokse:-)