Smukke Danmark

Sådan husker jeg mine ting når jeg skal til stævne

Som mange af jer nok ved er stævnesæsonen jo slut for mit vedkommen. Så derfor vil jeg lige dele en ting med jer, som har gjort dagene op til et stævne langt nemmere for mig. Jeg har lavet den her stævnehuskeliste hvor jeg nemt kan krydse af ved det jeg allerede har pakket. På den måde glemmer jeg sjældent nogle vigtige ting når jeg står og skal til stævne. For vi ved jo alle at der ikke findes noget værre end at have glemt en ting når man er til stævne. For det første stresser det en, og for det andet gør det også en mere nervøs. Så sørg for altid at have 100% styr på dine ting, inden du tager hjemmefra:-) img_0603

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke Danmark