To gange 35 års fødselsdag

Ridelejr 2017

img_1435Hold nu op hvor kan en uge altså bare flyve afsted. I sidste uge havde vi de her søde piger og deres søde ponyer på besøg. Ridelejren 2017 blev skudt i gang med ren fornøjelse og dagene har været så sjove:-) Jeg håber I har haft en god uge og lært en masse. I dag ankom det nye hold og vi er klar til endnu en uge der står i ridelejrens tegn. Jeg håber I er klar til at konkurrere i alle de forskellige lege og konkurrencer vi har på programmet og ligeledes at I er klar til at gøre jeres alle bedste sammen med jeres dygtige ponyer. Jeg er ihvertfald mere end klar til en helt ny uge med jer alle sammen 😉 Her får i lidt billeder og stemning fra sidste uge af. Husk at I også altid kan følge med på min Instagram hvor jeg dagligt ligger billeder og videoer ud fra dagen af:-)img_9583 img_1436 img_1437 img_1438 img_1440 img_1441 img_1442 img_1444 img_1445 img_1446 img_1447

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To gange 35 års fødselsdag