Vind en anderledes gave

Jul i Dubai

Mange tror at det slet ikke er til at komme i julestemning i Dubai, men det er det faktisk 😉 I de fleste Mall (storcentre) er der pyntet vildt flot op til jul med store juletræer, juleshows eller julemarkeder. Og også i stort set alle indkøbscentre kan man købe julepynt, nissehuer og så videre. Så jo her oser også af jul i Dubai selvom solen står højt og vi ingen sne har 🙂 Her i videoerne kan i se lidt julestemning hernede fra. Der kan næsten ikke komme for meget på juletræet og så elsker folk hernede glimmer. Glimmer glimmer glimmer, det kan de ikke få for meget af. Jeg har også lagt mærke til at hvide juletræer hitter hernede. Louis elsker jul og gaver, og han tror fuldt ud på at nissemænd og julemanden – det er så hyggeligt 🙂

img_6190

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en anderledes gave