Søde gaver:-)

Sådan kan en fridag i Dubai også bruges

Dagen i dag har set lidt anderledes ud end den plejer. Jeg har nemlig haft en halv fridag, wuhuu! Og den skulle selvfølgelig nydes i fulde drag på stranden😎

strand1

Dagen startede ud med at jeg kørte Louis i skole, og derefter havde jeg aftalt at tage på stranden med min veninde 🙂 Hernede kan man nemlig sagtens tage på stranden tidligt. Klokken 9.00 hvor vi mødtes var der allerede en temperatur på 31 grader. Vi slog os ned på Jumeirah Beach Residence, som er en rigtig lækker strand lige ved siden af Marinaen. Sandet er rent og lækkert, og vandet er helt klart. Derudover er der den hyggeligste stemning, der er altid masser af mennesker og man kommer helt i feriestemning. Dels på grund af alle de hyggelige caféer der ligger langs vandet, men også på grund af den store aktivitet ude på vandet, i form af jetski, vandscootere, skydiving og de mange både der flyder rundt. Jeg ved ikke noget bedre end at få lov til at koble af og nyde varmen. Dog er det umuligt at ligge og sole sig mere end max 20 minutter af gangen, da der simpelthen er så varmt. Og køle af ude i vandet er heller ikke rigtig en mulighed, vandet hernede har nemlig også en høj temperatur. Men det er lækkert og jeg klager ikke 🙂

Efter at have været i vandet nogle gange besluttede vi os for at nyde en lækker brunch på cafe Leopold’s of London. Det er nemlig min yndlingscafe, og vi er stort set altid der forbi når vi er på stranden.

frokost

Klokken 13 var der desværre ikke tid til mere hygge, arbejdet stod for skud. Jeg havde nemlig et møde og skulle efterfølgende ud og undervise. Det passede helt fint, jeg var ladet op og klar til dagen. Alle dage måtte gerne starte ud med en tur på stranden for min skyld 😉

Og se lige hvor stor min mavse er blevet, 5 uger til termin. Jeg glæder mig så meget til at hun melder sin ankomst 🙂

Strand2

Louis er puttet, og nu vil jeg nyde resten af aftenen. Snart kalder sengen efter en dejlig dag.

Sov godt alle sammen, nat nat😴

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde gaver:-)