Halloween

Nyder stranden:-)

Igår kunne jeg nyder stranden i et par timer inden arbejde. Det er så skønt, at vejret er blevet så fantastisk nu, selv kl 8 om morgen kan man gå en dejlig tur i vandet og langs stranden. Jeg elsker at have min søn med, men igang imellem har jeg bruge for 1-2 timer alene. God måde at starten dagen på og samle alle ens tanker:-) Ville ønske jeg havde mere tid til at nyde den smukke strand ved Dubai marina. Især efter jeg har været på C9 🙂 Det er klart det sted jeg vil anbefale til dem jeg kender. Stranden hedder The Beach og ligger med JBR.  imageimageVandet er så smukt, se alle de små fisk i vandet. Jeg elsker at få lov til at nyde naturen på denne måde:-)

1 kommentar

  • I appreciate, cause I found exactly what I used to be looking for.
    You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have
    a nice day. Bye

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween