Hat og briller:-)

44 grader på stranden i Dubai….

Jeg nyder min sidste dag i Dubai. Jeg tog en time på stranden uden børn (det er for varmt for min lille datter på snart 7 måneder) og hyggede mig:-) Jeg glæder mig så meget til at komme hjem på ferie i dejlige dk, men kommer helt sikkert også til at savne Dubai. Dog er det blevet så varmt i Dubai at det næsten ikke er til at holde ud. 44 grader på stranden og vandet var 34 grader i dag. Det var som at gå ud i en Jacuzzi:-) Næsten gang jeg hopper i vandet bliver i Rågeleje i ca 14 grader vil jeg gætte på:-)

Vi ses snart i skønne Danmark:-) Glæder mig til at min venner og familie skal møde min lille datter Lilly:-)

img_3679img_3772

2 kommentarer

  • Da min hustru Tina og jeg var i Dubai i starten af september, var noget af det vi nød aller mest, at vi bare kunne gå ud i vandet uden at gyse som vi plejer, det er lige meget hvor i verden jeg har været, havvand har altid været piv koldt de første par minutter, men sådan er det ikke i lækre Dubai.. nammenam det elsker vi.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hat og briller:-)