Hat og briller:-)

44 grader på stranden i Dubai….

Jeg nyder min sidste dag i Dubai. Jeg tog en time på stranden uden børn (det er for varmt for min lille datter på snart 7 måneder) og hyggede mig:-) Jeg glæder mig så meget til at komme hjem på ferie i dejlige dk, men kommer helt sikkert også til at savne Dubai. Dog er det blevet så varmt i Dubai at det næsten ikke er til at holde ud. 44 grader på stranden og vandet var 34 grader i dag. Det var som at gå ud i en Jacuzzi:-) Næsten gang jeg hopper i vandet bliver i Rågeleje i ca 14 grader vil jeg gætte på:-)

Vi ses snart i skønne Danmark:-) Glæder mig til at min venner og familie skal møde min lille datter Lilly:-)

img_3679img_3772

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hat og briller:-)