Jaaa adventsgaver :-)

Vind en anderledes gave

I dag bliver der snakket om et lidt anderledes emne end normalt her på min blog. Jeg er nemlig blevet anbefalet at prøve en Betulacup – kender i sådan en? Det er den nye lille fætter man kan bruge istedet for bind og tamponer når nu tante rød er på besøg hver måned.. Måske i bedre kender den under navnet menstruationskop. Såvidt jeg har hørt skulle der være rigtige mange fordele ved at bruge en menstruationskrop. For det første er den jo genanvendelig, hvilket vil sige at den formue du bruger på bind og tamponer kan du sløjfe og bruge på noget andet, da menstruationskroppen jo kun er et engangsbeløb på 225 kr. Derudover skulle den også være mere behagelig at bruge og samtidig påvirker den ikke den naturlige ph balance, som både bind og tamponer jo godt kan have en tendens til at gøre.

Menstruationskroppen findes i tre forskellige varianter. Betulacup Classic som er til kvinder der har født eller er over 30 år. Så findes der Betulacup Folder som er one size, hvilket vil sige at den kan bruges af alle aldre. Og til sidst er der Betulacup Young som selvfølgelig er til kvinder under 30 år og som ikke har født.

skaermbillede-2016-12-07-kl-09-45-11Jeg ved at rigtig mange af jer har fordomme omkring den og synes det er klamt, og det synes jeg er rigtig ærgerligt da den jo er naturlig og rent faktisk er bedre for ens krop end bind og tamponer er. Vi mennesker har en tendens til at gøre som vi plejer og hvad vi føler os trygge ved. Jeg håber I har fået lyst til at prøve Betulacup efter at have fået lidt mere viden omkring den 🙂 Jeg er ihverfald selv kæmpe fan af alt hvad der er naturligt og skånsomt for ens krop. Faktisk skulle den også være rigtig god når man dyrker sport. Den skulle være behagelig og der skulle ikke være noget der sidder i vejen eller generer. Det er jo en stor fordel i min branche. OG så er den lavet så man kan sove med den. Det synes jeg er en kæmpe fordel i forhold til tamponen som det jo ikke anbefales at man sover med. Så er du svømmer, løber, rytter eller andet, så har du nu en ekstra grund til at skulle prøve Betulacup 😉

I dag d. 12 december har i muligheden for at vinde en Betulacup i min julekaldender, så skynd jer ind og deltag i konkurrence så i ligesom mig kan teste og afprøve menstruationskroppen 🙂

I skal bare sende mig en besked i min indbakke hvor i skriver, Jeg vil gerne prøve:-)

Knus Tina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jaaa adventsgaver :-)