Brogaarden

Hjæælp

Dilemma!! Hvilket par sko er pænest? 🙂

Jeg har været ude og shoppe sko for når man har sådan en lille nyfødt er det altså bare dejligt lige at have et par sko der er nemme at hoppe i. Samtidig er det også vigtig for mig at de er behagelige, og så gør det jo ikke noget hvis de også er lidt pæne 😉 Jeg tror selv at jeg kom frem til at jeg synes dem med guld er pænest. Hvad synes i?

img_6632 img_6629 Nu når vi er ved det med sko, så skal i da ikke snydes for at sportsmaster lige nu kører med 25 % på sko 🙂 Tjek lige de her Adidas Racer Lite EM, dem synes jeg er fede og så kun til 563 kr! Hvide sko holder altid 🙂 Tjek alle deres sneakers her – som både kan bruges til hverdag og træning.

 

8 kommentarer

 • BD-18

  hvor er de sorte fra :)? (Dem syntes jeg er pænest 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  helt sikkert dem med guld. de andre får du mega brede fødder i – sagt i den bedste mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Tak for hjælpen, det var også dem jeg selv kom frem til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  helt klart dem med guld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanel

  Helt klart dem med guld..👍De er kanon flotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Synes virklig de er lige grimme…så hellere undvære:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brogaarden