Tænk at det hele er overstået nu....

Til middag hos :-)

img_5401Jeg har sagt ja til at være med i til middag hos på tv3. Det bliver vist denne mandag frem til torsdag. Mandag aften tager til hjem til Pernille Blume og høre om hendes liv. Jeg synes det var spændende at høre om hendes vej frem til OL guldmedaljie, se hendes hjem hvor hun bor sammen med sin mor og meget mere.

De andre to deltager i programmet er Jim Lyngvild og Jacob Olrik, som bestem giver mig en oplevelse jeg ikke lige vil gemme og en masse ny viden om et job som sexolog. Ikke mindst lækkert mad og godt selvskab:-)

Håber i har lyst til at følge med:-)  imageimageimageEt billede af Pernilles kage. Dog har hun svært ved at svare på det spørgsmål jeg stille hende omkring hendes flotte kage, kig med i morgen kl 19 på tv3:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk at det hele er overstået nu....