Flot gave fra prinsessen:-)

Doha

imageimageimageMin første gang i Doha var en stor oplevelse. Jeg vandt den store hold springning som var meget vigtig for mig. For første gang var jeg den eneste kvinde til start imod alle mændene. Normalt er det altid 5-10 kvinder til start ved de store stævner, så det var lidt mærkeligt at være helt alene. Dog vandt jeg alligevel:-)

Jeg boede på et meget smuk hotel, hvor jeg kan anbefale mine venner at tage hen hvis man vil rejse til Doha for en skøn ferie.

Håber jeg igen kan ride i Doha til næste år:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flot gave fra prinsessen:-)