Kort hår

Jaaaa vores nye løbe barnevogn

Jeg er så glad for vores nye løbe barnevogn  www.jollyroom.dk . Louis og jeg elsker at gå/ løbe ned til hans vuggestue

IMG_8863

 

I dag har Louis nattøj på, plus hans sove bamse med i vuggestue. Jeg synes det er hyggeligt, at de får så mange gode opgave i skolen. De skal i dag fortælle om deres bamse i mens de hygger i haven og spiser snacks. Louis har to Kaniner han godt kan lide at sove med. Den store passer på ham og den lille passer Louis på om natten, Så sødt:-) I dag ville han have lille ninus med som han kalder den:-) Jeg glæder mig til at høre mere om hans dag når jeg henter han kl 14:-)

Tøjet han har på er fra forkids, købt i kbh.  Jeg bruger det som hverdags tøj men lige i dag har han det på som nattøj, da jeg synes han ser så sød ud i dette sæt 🙂 Du kan købe det Her

IMG_8881

2 kommentarer

 • Anne

  Hej Tina
  Jeg har været stor fan af dig, siden jeg var meget lille, derfor er det dejligt, at jeg kan følge med i dit liv her på bloggen. Situationen er den, at min kæreste og jeg meget snart tager på en måneds rundrejse og vi kommer forbi Dubai i 2 dage. Jeg ved godt, at du har lavet diverse guides til hvad man skal i Dubai, men vi rejser som backpackers, så vi har ikke ubegrænsede penge at spendere. Så har du nogle ideer til hvad vi kan se og lave i Dubai, men som ikke koster en jetjager, som jeg har indtrykket af at mange ting gør i Dubai.

  Hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Hej Anne, Hvornår kommer i til Dubai? Det gør en stor forskel på hvornår på året i kommer. Er det næste måned?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kort hår