Heste rideudstyr:-)

Underwater zoo

11191234511236

 

Underwater zoo i Dubai Mall !

Her er der et par billeder fra vores aften i shoppingcenteret “Dubai Mall”. Der er ALLE butikker, og en kæmpe skoafdeling. I centrum af centeret er der et kæmpe akvarium som du umuligt kan overse. Der er også kommet et underwater zoo, hvor du kan komme ind og se inde i akvariet, og se forskellige fisk, krokodiller osv. Vi prøvede en ny ting derinde, hvilket var at få lov til at fodre fiskene. Louis synes det var super sjovt og spændende. Som i kan se på et af billederne, gik vi igennem en tunnel hvor alle fiskene og hajerne svømmede lige ovenover os! det synes jeg var vildt fedt lavet, og Louis var så fascineret. Jeg synes at det er en god ide at tage derind, da man kan bruge en eller to timer på det, og det er så hyggeligt. Super fed oplevelse for dig og familien !! Vi fik ihvertfald taget en masse billeder da vi derinde 😉
Hvis du vil prøve det ud, engang du skal til dubai, så læs lige lidt om det HER 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heste rideudstyr:-)