Ny seng:-)

Nyt til Louis værelse

imageNyt til Louis værelse🐶 Vi var på tur i Dubai mall hvor jeg kiggede lidt efter nogen småting til Louis’ værelse. Det første der fangede mine øjne, var de her totalt seje puder. Jeg kunne ikke vælge hvad for en det skulle være, så jeg købt dem begge da jeg så, at de var sat ned til 65%. Ikke dårligt!
Jeg synes de passer godt til et drenge værelse og Louis kunne godt selv lide dem. Der var også en masse andet fint, men jeg måtte bare have de her! Så cute.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny seng:-)