Hjemmetræning💪🏼

Skoleuniform, ja eller nej?? Hvad synes i?

Forleden dag havde jeg en af mine danske veninder, som lige nu er på besøg i Dubai, med oppe og hente Louis i hans skole. Da vi stod og ventede på Louis sagde min veninde undrende “Har Louis egentlig skoleuniform på?” og til det er svaret ja det har han. Det er allerede noget vi har vænnet os til og er slet ikke unormalt for os mere overhovedet, men jeg kan godt forstå hendes undren da det jo ikke er noget man har i Danmark.

imageJeg, personligt selv, synes både at der er fordele og ulemper ved skoleuniformen. Fordelen er for det første at det er nemt og hurtigt at hoppe i tøjet om morgnen. Derudover er alle ens i tøjet og der opstår derfor ingen mobbeepisoder på grund af tøjvalg. Pigerne må heller ikke have lange øreringe i, eller have læbestift eller neglelak på. Det er med til at gøre at fokusset forbliver det rigtige sted. Ulempen kan være en ting som, om man vil det eller ej, så skaber man altså bare meget af sin personlighed igennem sit tøj. Louis havde f.eks. en periode på to måneder hvor han absolut kun ville gå i blå fra top til tå. Nok så det fjollet ud en gang i mellem, men det sagde bare så meget om ham fordi han selv havde valgt og ELSKEDE farven blå lige på dét tidspunkt :-). Stunder som disse opstår jo ikke helt på samme måde mere, grundet uniformen. Dog får han altid selv lov til at vælge hvad tøj han vil have på når han kommer hjem fra skole. Dels for at skåne uniformen så den ikke bliver for slidt, men også fordi meget af hans eget tøj ofte er mere behageligt at lege i.

For Louis har det altid været normalen at have skoleuniform på, så han stiller ikke spørgsmåltegn ved det. Han elsker at komme i skole og han kommer altid hjem sprængfyldt med energi og viser/fortæller stolt alt hvad han har lavet i skolen 🙂

 

IMG_4183

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmetræning💪🏼