Jubiiiiii endelig

Horses for luck

image

 

GLÆD JER – d. 1/9 lancerer vi lækre nyheder til “Horses for Luck by Tina Lund & Mai Manniche” smykkekollektionen – nemlig armbånd, ring, øreringe og halskæde i henholdsvis sølv og sølv med hvid topas ædelsten. Det er SÅ pænt – og priserne som sædvanlig SUPER gode fra 475 kr. – 925 kr.

Priserne er i sølv: halskæde 699 kr. – øreringe 475 kr – ring 475 kr – armbånd 475 kr.

Priserne i sølv med hvid topas ædelsten: halskæde 925 kr – øreringe 699 kr. – ring 699 kr – armbånd 725 kr.

På billedet bærer Mai og jeg nyhederne – Jeg har sættet på med hvid topas ædelsten, Mai har sættet på i ren sølv. Begge dele er super lækkert og elegant – og se hvor godt det ser ud til “bare” en skjorte. Råt og elegant på samme tid – perfekte smykker uanset om du er vild med heste eller ej. Heldet vil vi alle gerne smykke os med:) Det rå sølvlook er også perfekt til efteråret og vinteren – så kulden kan bare komme an.

HUSK du selvfølgelig fortsat kan købe “Horses for Luck” smykkerne i både forgyldt sølv og sort sølv – samt den eksklusive version med diamanter. Se mere HER

Tjek www.jewlscph.com for at se alle vores smykker under Tina Lund & Mai på forsiden:-)

Foto med Mai og jeg er taget af Anja Ekstrøm, makeup af Malene Windekilde og håret er sat af Signe fra Zenz Organic Haircare.

imageVores nye Horses for luck smykker på billedet:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiiiiii endelig