Negle med farve og design

Efterårsgarderoben

Screen Shot 2015-09-18 at 17.23.01

 

 

Jeg elsker efterårsfarver, så derfor tænkte jeg at jeg lige ville hjælpe jer med at finde noget inspiration til jeres efterårsgarderobe! De her farver passer rigtig godt til efteråret, og er virkelig in lige nu. De der mørke, bordeaux, brune og orange farver er bare et go til den her tid på året. Jeg elsker den her tid på året i dk, hvilket også er derfor jeg glæder mig ekstra meget til at flyve en tur forbi kbh imorgen. Jeg er begyndt at gå rigtig meget med store hatte hernede, og tror også der er mange der gør det i Dk? det er ihvertfald super feminint og gør virkelig meget ved ens outfit, hvis man bare har et basic outfit på og gerne lige vil pimpe det lidt op, så tilføjer jeg altid en lækker feminin solhat 😉 Synes den her mørkerøde hat er SÅ flot. Især med dens guld detaljer foran. Tjek tingene ud her:

Solhat HER / Suede jakke HER / Sorte støvler HER / Solbriller HER / Kjole HER / Striktrøje HER / Nederdel HER / Nittearmbånd HER / Céline taske HER / Halstørklæde HER / Shorts HER / Stilletter HER / Clutch HER / Balmain shirt HER / Jason trousers  HER 

God dag :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle med farve og design