Rabatkuponer

Rabatkuponer

Selvom man kun er på ferie i en uge i Dubai kan det godt betale sig at købe rabat bøgerne ( kan også købes på mobilen som app)  De kan købes i alle indkøbscentre og koster fra 225 AED.
Der er 5 forskellige bøger. Rabat kuponerne kan bruges ved køb af is, kaffe, the, safari, cafe, sport, badeland, golf, legeland, spa, hotel ophold, gode restauranter og meget mere.
Så når en spiser eller prøver noget og man bruger sin voucher som det hedder her i Dubai så en den ene gratis:-) Så hvis man er en familie på 4 så kan det virkelig godt betale sig.
Det er også rart hvis man ikke lige ved hvor man skal tage hen, så kan man finde billeder af restauranterne. Plus man engang i mellem bare slår op i bogen og prøver noget nyt:-)
Hvis man køber bogen er det også nemt at finde ud af hvilken mall man skal tage i for at opleve det man gerne vil.
Der er kuponer til 29 forskellige malls i bogen:-)
Dog må man max bruge 4 kuponer i et selvskab. Den/ de billigeste hovedmenu bliver fratrukket regningen.
Find flere oplysninger : theentertainerme.com
Hvis man gerne vil spare penge på sin ferie og er to personer eller over kan det godt betale sig at købe bøgerne. Selvfølgelig skal i bare huske at tage kuponer med 🙂
Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oman