pigetøj/drengetøj, hvad er nemmeste??

Gode produkter til vuggestuen:-)

Ser alle de fine ting jeg har fået til Lilly:-)

Lilly er lige startet i vuggestue for 10 dage siden. Derfor jeg har nu bestilt dissse gode produkter til hende. Hun har to sutter med navn på, så ingen er i tvivl om hvilken sutter der er hendes. Navn til hendes tøj, så det ikke ender i den forkerte taske. Plus bestik når hun skal spise hendes madpakke:-)

Byhappyme er startet af et ægtepar, som virkelig brænder for at få spredt budskabet på en god måde, derfor vil jeg gerne dele mine tips med jer:-)
Byhappyme er en online webshop med kernefokusset, at gøre hverdagen lettere for børnefamilier i form af praktiske baby og børneprodukter. Praktiske i den forstand, at man kan gøre produkterne personlige, da det er muligt at få navn på.
 Du er meget velkommen til at gå ind på www.byhappyme.com/dk og se hvilke produkter de tilbyder og om det kunne have din interesse for dig og dine børn:-)

 

3869f51f-e286-4771-8d67-f8feb5a4a1b6 a7a853ca-7ac3-4fc5-b5ff-0c050ebfa481 93d6876b-9939-4f5a-baa4-ef0b86ae7acc

Fine sutter med navn på: https://byhappyme.com/dk/18-sutter-med-navn

Fint sølvbestik med indgraveret navn: https://byhappyme.com/dk/15-bestik

Praktisk navnemærker til tøj og andet, som er helt perfekt til børn, i dine børns alder: https://byhappyme.com/dk/navnemaerker/8-navnemaerker.html
De har og mange andre fine produkter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pigetøj/drengetøj, hvad er nemmeste??