Hårprodukter :-)

Mine elever

Jeg nyder lige så meget at undervise de elever jeg har som springer de små klasser:-) Mine to dygtige elever red begge 0 med hurtig tid i omspringningen og blev nr 3 og 5 i 1.10 cm klasse. Der er mange som tit spørger mig om jeg kun træner ryttere som rider på højt plan og det gør jeg ikke kun. Selvom man kun rider de mindre klasser hjælper jeg gerne til. Det er vigtig med undervisning på både højt og lav niveau. Jeg giver også gerne kursus, undervisning til alle:-)

Meget stolt af min bonus datter som vandt hendes første junior klasse på en af mine heste. Hun har trænet næsten hver dag de sidste 3 måneder og det giver gode resultater nu. Jeg er meget glad og stolt af både hende og hesten:-)

 

 

450f691e-6c14-4291-a6e7-c7c322abb963

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårprodukter :-)