Flyvetur med to små børn .. alene

Go’ aften Danmark

img_0550Igår slog jeg et smut forbi Go’ aften Danmark og talte om livet i Dubai 🙂 Jeg blev stillet nogle fine spørgsmål og synes selv det var et godt interview. Hvis ikke i nåede at se med igår aftes, kan i gense det fulde interviewet HERhvis i har en tv2play bruger. Hvis ikke i har det, så kan i se et lille klip fra interviewet HER.

Selvom de så fint tilbyder at lægge min make-up inde i studiet, vil jeg nu alligevel helst selv gøre det med mine egne produkter. Jeg har nemlig lige fået nyt make-up ind af døren fra Sandstone, som er et dansk kvalitets make-up mærke. Jeg havde ikke selv hørt om det før, men blev anbefalet det, da det er hudvenligt make-up. Det vil sige at det både er uden parfume, uden parabener og fri for 60 kendte allergifremkaldende stoffer! Og det er noget jeg virkelig synes der er værd at tænke over, når vi jo nærmest klasker det stads i hovedet hver dag. Det er vigtigt at passe på sin krop og ikke fylde den med alt muligt gift hver dag – det er det ihvertfald for mig 🙂 Så derfor har jeg også altid gået meget op i at spise sundt, passe på min krop og bruge produkter der ikke indeholder alt for meget unødvendigt. Selvfølgelig vil det ikke kunne undgåes at bruge nogle produkter hvor der både er parfume og parabener i en gang imellem, men jeg synes man er langt hvis man tænker over hvad der egentlig er i ens make-up, da det jo er noget af det vi bruger oftere end så meget andet.img_0551Til styling af mit hår bruger jeg Kevin Murphy produkter. Udelukkende fordi jeg synes det er absolut de bedste 🙂 Inden jeg flader/krøller mit hår bruger jeg altid Damage Manager som er en varmebeskyttende spray jeg kommer i for at passe på mit hår. Derefter styler jeg det, og slutter af med et par sprøjt af Session Spray, som er en af de bedste hårlakker jeg har prøvet. Af og til kommer jeg også lidt Young Again hårolie i efter jeg har stylet det, for at give det lidt ekstra pleje. Men som hovedregel bruger jeg olien når jeg har vasket mit hår og det næsten er tørt 🙂img_0553 img_0556 img_0555

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyvetur med to små børn .. alene