Forsidefruer til hest 🤗

Nara Pan Asian i Dubai 🤗

Til jer, der elsker sushi, eller nærmere det asiatiske køkken generelt: Jeg har afprøvet Nara Pan Asian, der ligger i Jumeirah Lake Towers, sammen med min familie forleden – og sikke et hit. Restauranten er åbnet i Dubai for ikke så længe siden, og repræsenterer et stort udvalg fra det asiatiske køkken lige fra sushi til dim sum og papayasalat.

Det imødekommer selvfølgelig også børnefamilier pga. variationen, hvor der er noget for alle på menukortet. Endvidere er det ikke en restaurant med hvide duge, men derimod et mere børnevenligt sted, hvor der må grines og hygges lidt højere end visse andre restauranter, hvor børn gerne skal sidde i en statisk stilling (som til hest), med en usynlig bog under hver arm og én ovenpå hovedet. Man skal ikke vente i tusind år på, at maden bliver serveret på Nara Pan Asian, og det er sjovt og hyggeligt at prøve lidt forskelligt af, hvor det ikke er verdens undergang, hvis der er en af retterne, der ikke falder i god jord.

Vi kan godt lide at spise ude, og Nara Pan Asian er et sted, hvor man også kan tage hen på en hverdag uden, at det vælter hele budgettet, men stadig er lækkert. De har mange deals, og er også en af de restauranter, der er hoppet med på ’Ladies Night’-vognen, hvor man kan tage sin veninde med og få rabat. Der er også et hav af andre deals, og de serverer brunch. Som udgangspunkt er det ca. 300 dirham for to personer, hvis ikke man benytter sig af ét af de mange gode tilbud, og det er faktisk en ok pris – taget i den betragtning, at man får så god mad. Prisniveauet svarer lidt til Sticks’N’Sushi eller Karma Sushi, der ikke er super billigt, men også er til at betale.

Jeg er en sucker for sushi, og det kan få en dårlig dag til at blive god – særligt i selskab med min dejlige familie.☺

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidefruer til hest 🤗