Træning

Forsidefruer til hest 🤗

På torsdag kan I følge Forsidefruerne og jeg, hvor jeg tager dem alle sammen med ud på en ridetur. Og her får pigerne ikke lov til at springe over, hvor gærdet er lavest, da de bl.a. selv skal gøre hestene klar og samarbejde to og to.

I det kommende afsnit er det mig, der er værtinde og på hjemmebane, og jeg glæder mig til at vise jer alle lidt mere af min verden og stedet, hvor jeg har mine heste henover sommeren. Riders Cup er et fantastisk sted, hvor man både kan have sine heste opstaldet, spise på deres virkelig gode restaurant, og det er også muligt at afholde arrangementer her. De har rigtig mange faciliteter, og jeg selv og mine heste trives rigtig godt i deres omgivelser.
Det er dejligt endelig at få lov til at introducere pigerne – såvel som seerne – for mit univers med sport og hårdt arbejde, når det er så stor en del af mit liv, og har været med til at forme mig som den jeg er i dag. På sin vis kan det være svært at sætte sig ind i, hvordan min hverdag med hestene er, hvad det vil sige og hvad det kræver, hvis ikke man får muligheden for at opleve en lille smule af det selv ’live’. Pigerne kommer ’backstage’ hos Riders Cup, og ingen er for fin til at ordne sin egen hest, ligesom fruerne ikke kan bede et firbenet væsen om at klemme ballerne sammen, hvis dens fordøjelse vil det modsatte. Ej heller kan pigerne få hestene til at gå med parfume, for at kamuflere den naturlige duft/lugt (her vælger man selv, hvilket af de to ord man vil bruge – jeg dømmer dig ikke). 😉

Som rytter har man et stort ansvar, og det er vigtigt at respektere hinanden, reglerne i stalden og bevare roen, da man har med store dyr at gøre, der handler instinktivt. Det er derfor ikke helt tilfældigt, hvem, der bliver sat sammen med hvem i programmet, for øvelsen er at arbejde i team, og hjælpe hinanden i en ny og grænseoverskridende situation med et positivt output.

’Man skal aldrig gå ned på udstyr’ som Karina siger med et glimt i øjet – og selvfølgelig har jeg ’pimpet’ pigernes ridetøj, for det hele skal jo passe sammen, når man tager en flok
fashionistas med i skoven til hest. Ridetøjet er købt hos ’Horze Copenhagen’, der har et rigtig stort udvalg. Hesteverdenen er meget konservativ, og stævnetøj og slips skal sidde som det forventes, men under træningen er der plads til at tilføje lidt glitter og glimmer, så længe man ikke skræmmer hestene.

Jeg er meget stolt af pigerne, der alle turde at hoppe op på en hest. I kan se, hvordan dagen forløb sig, hvis I kigger med. Fortsættelse følger og rigtig god fornøjelse. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning