Copenhagen Fashion Week (en bæredygtig modeuge).

Min søster ❤️

Lidt om min søster og min gamle, men unge veninde, der fyldte 40 forleden. 🙂

Min søster er en af dem jeg for alt i verden aldrig ville undvære. Jeg tror ikke, at vores forhold er så meget anderledes end de fleste andre, der har søskende, men vi er heldige at være nogle af dem, der er tætte og ikke har et anstrengt forhold til hinanden, som man desværre også hører om, at det kan være for nogle engang i mellem. Selvfølgelig er vi ikke gået en hel opvækst igennem uden et enkelt skænderi, for sådan er det at være søstre. Jeg har svært ved at forestille mig, hvordan det ville have været, hvis jeg havde været enebarn – ville måske bare have følt, at ‘noget’ manglede uden helt at kunne sætte ord på det. Mine børn er meget glade for hinanden, og jeg håber også, at de får et ligeså nært forhold til hinanden, når de bliver ældre. Min søster og jeg har altid fulgt hinanden, selvom afstanden fra Dubai ikke giver de bedste forudsætninger for at få set hinanden så ofte som vi ellers gerne ville, så det betyder meget for mig, når vi kan være sammen. Hun har været på besøg hos mig her til sidst, og det er den bedste afrunding på nogle dejlige måneder i Danmark.

En anden person, der ikke er familie, men alligevel i situationer kan føles lidt sådan (på den gode måde), er en af mine helt gamle veninder. Helt gammel er hun heller ikke, for hun er (bemærk venligst ;-)) kun 40 som hun fyldte forleden, og er kun gammel i den forstand, at vi har kendt hinanden i flere år, og vores venskab går helt tilbage til dengang, hvor vi havde mælketænder. Hende fejrede vi alle sammen – både venner og familie, og det var så fint, at vi alle samtidigt var samlet for både at ønske tillykke, men også for at sige på gensyn. For sommeren er ovre, og Dubai kalder igen.

Lige nu ville jeg godt nok ønske, at det også var sådan i virkeligheden; at min sommer ikke skulle ende i én stor bekymring…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Fashion Week (en bæredygtig modeuge).