Da jeg blev hacket på Instagram

Danmark – Dubai

Opsummering og nyt fra Dubai.

Som I kunne læse i det forrige blogindlæg, har det været en lidt turbulent måned. Jeg er meget glad for den forståelse, der har været omkring mig, og det er rart, at vores lille firkløver er tilbage i Dubai sammen igen, der også fik en lidt dramatisk begyndelse. En ulykke kommer sjældent alene, men alt er heldigvis godt nu, og mit mindset er kodet til at tænke fremadrettet og løsningsorienteret, hvilket jeg har lært gennem alle mine år som professionel rytter. Jeg har haft glædet mig så meget til at komme hjem til vores nye hus, og det er først nu, at vi rigtigt er flyttet ind. Det er blevet fantastisk, og vi er godt i gang med at ordne vores have, der lige nu er én stor sandkasse. Det bliver virkelig godt at få alt på plads. Lilly har fødselsdag d.26. oktober, og i den anledning har vi også tænkt os at holde en housewarming. Nu er der for alvor sat en deadline for, hvornår alting skal stå helt klar. Og vi skal nok nå det! Eller det SKAL vi.

Der er generelt meget, der gør mig glad ved at være tilbage i Dubai, og omvendt er der en hel del, jeg kommer til at savne ved Danmark. Ser jeg bort fra episode one and two, har det været en helt vidunderlig sommer. Louis blev et år ældre på vores bryllupsdag, som Allan og jeg fejrede sammen på Hornbækhus med frokost, massage og spa, dagen efter Louis’ fødselsdag. Jeg har fået set alle de mennesker, der betyder meget for mig, og er kommet tættere på nogle af dem, jeg ellers ikke ser så meget til i min hverdag. Karrieren går sindssygt godt, og det er jeg på ingen måde alene om at synes. Og ligeså underholdende som fruerne fremstår i programmerne, akkurat ligeså sjove er de at omgås i virkeligheden. Vi har haft lavet en del optagelser til det kommende show, hvilket I skal glæde jer til at se – og så har jeg ikke nævnt for meget. 😉

Den måde vi forener vores to verdener på, er rigtig optimal for vores familie, og hver sommer er kun med til at bekræfte, at vi har truffet de helt rigtige beslutninger. Det fungerer simpelthen så fint sådan her. Den danske skolesommerferie passer i øvrigt ret godt med tidspunktet for skolestarten i Dubai, hvor der som andre steder i udlandet er to måneders sommerferie. Det giver børnene lidt ekstra tid at løbe på inden skolestart, der både skal justere sig ind efter omgivelserne, og forholde sig til en anden kultur igen. Sproget kommer helt naturligt, og det er en livslang investering for Louis og Lilly at kunne flere sprog flydende. I Dubai går børn i skole 180 dage om året. Dagene er længere, og det er meget almindeligt, at børn starter i skole som tre/fireårige. Den første skoletid kan sammenlignes med børnehave og børnehaveklasse i folkeskolen, men er væsentligt mindre frisindet. Skoleuniform er en selvfølge. Dubai is no joke, og her er der et helt andet regelsæt, der gør sig gældende.

Hvor er der meget at fortælle om, og endnu mere godt i vente henover efteråret. Men nu er I opdateret frem til dags dato, og har forhåbentligt lettere ved at følge med igen. Bliv endelig hængende!

 

2 kommentarer

  • Karina Leonora

    Hold nu op hvor jeg hadede min skoleuniform. Og de sindssyge regler vi havde i sovjettiden. Fatter ikke nogen vil udsætte sine børn for den slags. Men self.smag og behag. Kommer aldrig til at forstå at man flytter til et land hvor menneskeliv er intet værd. Især kvinders.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da jeg blev hacket på Instagram