Fridag:-)

Ny seng til Louis

Hvis man er en af dem, der får energi af små huslige projekter, kender I nok følelsen af, hvordan det kribler i fingrene, når en anledning melder sig for at kaste sig ud i noget nyt. Det er også altid en rar fornemmelse at få afsluttet igangværende projekter, så de ikke hænger over hovedet og ‘dingler’. Vi laver stadig om i sommerhuset, og til trods for, at vi har boet her i to år, er der stadig ting, der skal ændres og kan forbedres. Og engang i mellem har man jo bare lyst til at lave lidt om i hjemmet. Det er nok sådan en kvindeting. 😉

Louis har fået en ny seng, fordi den gamle fyldte for meget på hans lille værelse i sommerhuset. Der er et forhæng man kan trække for, og det er super hyggeligt for børene at have en lille ‘hule’ de kan krybe ind i og gemme sig fra de voksne, og heldigt for de voksne, der synes det er smart, at der kan trækkes for, så det ser mindre rodet ud med en madras på gulvet.

Sengen er fra http://www.hoppekids.com

Ja da, vi har i sandhed haft brug for nye senge på det seneste, og har fundet nogle, der er sjove for Louis og Lilly både til det nye hus i Dubai og i sommerhuset. Det var vel lidt et tilfælde af karma, at en af præmierne jeg vandt til stævnet forleden, var en seng. SÅ mange senge havde vi trods alt heller ikke brug for. Men det er jo bare sådan nogle tilfældigheder, man ikke kan lade være med at smile over. En ting er sikkert: Vi kommer helt sikkert ikke til at mangle sovepladser lige foreløbigt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fridag:-)