kæmpe seng

Savner at have hund

Vi nyder alt herhjemme fuldt ud. Det er fantastisk henover sommeren, hvor familien altid er samlet, og vi alle befinder os i det samme land. Louis og Lilly har altid været glade for hinanden. De får særligt meget ud af hinandens selskab nu, hvor Lilly også er blevet lidt større, og kan flere ting selv. De griner og fjoller sammen, og synes, at Louis er god til at tage sig af Lilly, og til at inkludere hende. Et familiemedlem I lige skal introduceres for, er familiens hund: Han er nysgerrig, kærlig og spreder glæde. Det gør hunde jo generelt, for dem, der har lyst til at tage sig tid til dem, og kan give dem det, de har brug for. Har altid selv haft hund, og savner det virkelig. Det er let at lade sig rive med tanken om selv at få en, når jeg bliver mindet om, hvor hyggeligt det er med et firbenet familiemedlem. Jeg er vokset op blandt dyr, og arbejder med dem til hverdag. Det gør selvfølgelig, at jeg er meget opmærksom på, hvordan de trives. Der er generelt mange eksempler på, hvordan folk f.eks. anskaffer sig en hund, hvor det med tiden ender med, at den bliver forsømt, fordi den enten mister sin ‘nyhedsinteresse’, eller, at det i længden viser sig, at der slet ikke var tid nok til den alligevel. Det synes jeg er synd, og det er ikke sådan det skal være. Hunde kræver rigtig meget – og faktisk mere end man tror til at starte med. De kan faktisk få depressioner som mennesker. Det lyder måske skørt, men ligeså skørt som det lyder, ligeså rigtigt er det. Man skal passe på de små væsener, der både afhænger af en, og også skal have kærlighed. Føler ikke, at Dubai kan tilbyde en hund et værdigt hundeliv. Temperaturen gør, at man ofte holder sig indenfor med aircondition, og det er ikke fair, at en hund, der har brug for luft og lange gåture, ikke kommer nok ud. Og så er en travl storby, såvel som en travl livsstil med mange rejser og skiftende arbejdstider, ikke det bedste for en hund. Jeg må låne ham her engang i mellem, men skal helt sikkert have hund igen, når vi flytter retur til Danmark

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kæmpe seng