Blomster

Ny Bog :-)

Til boglancering af Lisbeth Østergaard og Louisa Lorangs nye bog: ‘Grøn Mad’.

Først og fremmest til Lisbeth og Louisa: Et stort og velfortjent tillykke med jeres nye bog, der er fuld af grøn inspiration – med plads til alt det ‘sjove’. Glæder mig til at prøve jeres opskrifter af, sammen med familien. Tak for en fantastisk dag!

Der var god energi og højt humør i mandags, hvor jeg var til den sjoveste og mest underholdende boglancering med Lisbeth Østergaard. ‘Du bliver hvad du spiser.’ Det udtryk har jeg hørt mange gange efterhånden, men der er også en grund til, at det hænger ved, for der er noget om snakken. Jeg går selv meget op i, at min familie og jeg har en sund livstil, hvor vi spiser varieret – uden, at det går hen og bliver fanatisk. Og det er lige præcis pointen med bogen, der med sine 100 vegetariske og veganske opskrifter, netop ikke opfordrer til at ekskludere alt syndigt i kosten, men derimod viser, hvordan man ved at tilføje grøntsager i hvert måltid, kan opveje i stedet for – en slags opgradering med grønt. Bogen giver en masse gode eksempler på, hvordan man også kan få børn til at spise flere grøntsager, og, at det slet ikke er nødvendigt at spise ‘kedeligt’ og særdeles restriktivt, for at skabe sig en sundere tilværelse. I løbet af de seneste år, er der kommet et øget fokus på sund, grøn kost – og også på vores miljø. Kan se, hvordan der er kommet langt flere veganske produkter i de danske supermarkeder – sådan var det ikke, inden jeg flyttede til Dubai, men ser det kun som en positiv udvikling, at der er en større tilgængelighed til disse produkter nu. Det er heller ikke godt at spise alt for meget kød – og særligt ikke oksekød. Det er hverken sundt i store mængder, og ønsker man at gøre en lille indsats for at skåne miljøet, skal man have i mente, at køer forurener meget. Jeg ser helt sikkert frem til at prøve de lækre opskrifter af, og er sikker på, at de også vil falde i god jord hos min familie. Kan være, at jeg skal introducere nogle sunde måltider for de næste, der kommer på besøg i sommerhuset.

Jeg var simpelthen i så godt humør den dag – og det er jeg stadig her efter boglanceringen. Det var virkelig dejligt at få set mine venner, for det er desværre ikke altid, at jeg når at få set alle – og Lisbeth strålede, og så bare helt vidunderlig ud i sin blomstrede sommerkjole. Lisbeth og Louisa er nogle hjertevarme, humoristiske og kreative kvinder, og det synes jeg kom ret fint til udtryk ved to herlige indslag, de havde lavet, der gik under navnene: ‘LorangoBanko’ og ‘LisbethsLotteri’. Jeg vandt selv nogle dejlige præmier, så kom hjem med nye og super fede ting til sommerhuset.
Dagene forsvinder hurtigt, når man er i godt selskab, og har det fantastisk. Jeg har også været en tur i København, fået reddet heste og været til stævne igen. Jeg keder mig bestemt ikke. Der er meget at se til, men det er udelukkende ting, der bringer smilet frem hos mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster