Det bliver bedre og bedre:-)

Mit dejlige sommerhus

Det er så skønt at være hjemme i dk og vores dejlige sommerhus. Vi nyder naturen og vejret. Fantastisk at vi kan være ude i frisk luft og lege på stranden. Lilly har fået et nyt udendørs køkken som hun leger med i flere timer om dagen:-)

Jeg vil gerne lave lidt om på sommerhuset i løbet af sommeren…. Men er ikke helt sikker på hvad jeg vil lave om endnu:-) 🙂

 

2 kommentarer

 • Maja

  Hej – har ikke fulgt med i Forsidefruer før, men blev grebet af det og så en masse afsnit. Du har en fed stil og så har du en god distance til al det drama, der er eller bliver skabt af produktionen. Men…du siger nogle gange, at du ikke normalt er til make-up, men du har bare den flotteste make-up på i mange af afsnittene. Er det for kameraets skyld? Eller bruger du make-up on a daily basis? Lægger du selv den superflotte make-up eller har i stylister på settet? Og det med tid – jeg forstår dig 100% 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Det er kun pga tv… Ellers går jeg næsten aldrig med make up…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bliver bedre og bedre:-)