Mit dejlige sommerhus

kæmpe seng

Jeg har købt en kæmpe seng til Lilly. Det er en rigtig hule, hvor man også kan lege med venner:-) Det havde jeg altid selv ønsket mig som barn… men fik det aldrig. Så måske er det mere min drømme seng jeg har købt til Lilly 🙂 Der er også plads til at Louis kan sove sammen med Lilly. Det er også vigtig at der er plads til mig i sengen når vi læser godnat historier:-)

Jeg håber hun bliver glad for sengen når vi kommer retur til Dubai efter sommeren:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit dejlige sommerhus