Tid er vigtig for mig.... Tv3 talkshow

Det bliver bedre og bedre:-)

Jo mere færdigt huset bliver, des gladere bliver jeg også. 🙂 Stuen og spisestuen står nu næsten klar, til nye og gode stunder. Er blevet ret tilfreds, og synes de to rum har fået varme og personlighed. Jeg kan godt mærke, at jeg begynder at slappe mere af nu, hvor jeg virkelig begynder at kunne se resultatet. Det er dejligt at fornemme, hvordan huset ikke kun er et smukt hus længere, men også er blevet vores nye hjem. Der er også kommet kunst på væggene. Det store billede i stuen, er malet af Poul Pava, og jeg bliver i så godt humør af at kigge på det. Det er prydgræs, der står i vasen på spisebordet. De bliver også kaldt ‘kirsebær stjernekastere’. De er ret fine, og pynter med lethed over sig. Bare endnu en lille update fra flytteprojektet. 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid er vigtig for mig.... Tv3 talkshow