Kigger efter nye heste i Frankfurt

Unknown furniture

Det er ret vildt… Men lava absorberer lyd. Udenpå vs. indeni reden sker der over en halvering af lyden. Det gør oplevelsen i lava reden fra Unknown Furniture endnu mere speciel og fantastisk. Den skaber virkelig en lille verden helt for sig selv. Jeg elsker at være i reden med mine børn. De finder ro og slapper af, når lyde dæmpes og reden gynger lige så stille. Vi har ro og tid til bare at være sammen. (Reklame)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kigger efter nye heste i Frankfurt