Unknown furniture

Stor, større, STØRST! IMG – OMG! IMG World i Dubai

Stor, større, STØRST! IMG – OMG! 

IMG Worlds of Adventure – verdens største indendørs forlystelsespark. Og det var ikke kun Louis og Lilly, men også mig selv, der fik en kæmpe oplevelse i den gigantiske ‘eventyrboble’. For det ér en anden verden man træder ind i, når man pludselig befinder sig blandt figurer fra bl.a. Marvel og Cartoon Network. Små, større, størst. Parken er inddelt i temaer/zoner, og byder på alverdens forlystelser, der imødekommer folk i alle aldre- og højder. Der er fart over Louis, der er vild med alt, der går stærkt. Det var kun de sidste centimeter, der afholdt ham fra de allerstørste rutsjebaner, hvor han må vente med turen, til han er blevet lidt højere. Men der var rigtig mange andre ting, der tog hans opmærksomhed, for med de 500.000 m2 at boltre sig på, fik han brændt en masse energi af, og udvist sit heltemod i diverse andre forlystelser. 😉 Det var virkelig en fornøjelse at se ham leve sig ind i universet for superhelte. Når man kun er to og et halvt år, kan man ikke helt følge med i storebrors tempo, men dermed ikke sagt, at man keder sig! Lilly legede i de mange børneområder, og fik en tur i karrusellen. Det er helt optimalt med et sted, der har meget for de store, og meget for de små. Der findes også et væld af spisesteder, hvor man kan få sig en forfriskning samt shoppingsteder. Det er sjovt for alle, og man bliver en oplevelse rigere. Billetter kan købes forud på bl.a. headout.com, så man dermed sparer tid i sidste ende. 

Vi havde den sjoveste dag – og sov også godt om natten, efter de mange indtryk. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unknown furniture