Stor, større, STØRST! IMG - OMG! IMG World i Dubai

smuk kjole

Smuk kjole til sommeren i Dk.

Min nye og elegante silkekjole fra Dea Kudibal, lægger op til en sommer med farver og print. Den er komfortabel og eksklusiv, hvor man selv kan bestemme, hvor meget den skal ‘dresses’ op- eller ned alt afhængigt af, hvilke accessories man vælger til. Er selv i nogle stilletter fra Roger Vivier, der fremhæver den grønne accentfarve i printet. Dea Kudibals flagship store ligger på Gammel Mønt i Kbh K, men hendes designs kan også findes på deakudibal.com. Det pynter altid med et eksklusivt look, hvad end det er til hverdag eller til fest. Hermed lidt inspiration fra én, der byder sommeren velkommen i Danmark.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor, større, STØRST! IMG - OMG! IMG World i Dubai