Ud at gi’-raffen mad

Kærlighed over Palmen. 

Det er ikke altid, at det kan lade sig gøre at finde tid til hinanden alene, når hverdagen kører derud af. Mine søde forældre hyggede om børnene en enkelt aften, hvor Allan og jeg tog ud at spise med nogle af vores gode venner. 

Palmen er en unik og kunstigt anlagt ø, konstrueret af sand bl.a. og formet, som en palme. Dubai er det eneste sted i verden, hvor man har bygget øer på denne måde, og om aftenen, er den smukkeste udsigt til marinaen helt betagende fra restauranten; et lille magisk øjeblik med én, der har en særlig plads i mit hjerte. Jeg tror det er vigtigt at værne om det man har sammen, for tosomheden fortjener opmærksomhed og ‘voksentid’. Og ‘voksentid’ handler om alt dét, der ikke er for børn. Det kan være ret befriende at give lidt (meget) slip på sig selv, og hvem har ikke brug for en aften fuld af kærlighed, grin, godt selskab, fantastisk mad – og et (måske to) stort (evt. tre…?) glas vin – engang i mellem? Alle kom godt og sikkert hjem! 😉 

Kærligheden findes i mange former; den kan føles overvældende, men er så fantastisk, når den er gengældt. Og for mig, er den ét af de bærende elementer i mit liv. I min optik drejer det sig ikke om, hvad man selv får, men tværtimod om, hvad man selv er i stand til at give en anden – uden altid at forvente at få præcis det samme tilbage.

Tak for en dejlig aften, der var helt, som den skulle være. Jeg smiler indeni. 🙂 

6fa16ded-57e9-4fea-8a78-13e23a5ccede

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud at gi’-raffen mad