Fuck fuck🙈

Kæmpe oplevelse i Dubai

Det er helt sikkert noget af det sjoveste og fedeste jeg har oplevet  i Dubai indtil videre. Jeg troede det ville være alt for svært, men det var faktisk rimelig nemt at komme op i luften og rimelig nemt at holde balancen. Jeg kan varmt anbefale alle at prøve den her fantastisk oplevelse på vandet især når solen skinner og vandet er 28°.  Sikkerheden var i top, man skal dog være over 12 år for at kunne deltage. Mine tre bonusdøtre og min mand kom alle op og havde en rigtig rigtig god oplevelse. Så igen det kan varmt anbefales til andre:-) Tjek instagram siden hydrowatersportsdubai for flere billeder og info

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck fuck🙈