Fuck fuck🙈

Kæmpe oplevelse i Dubai

Det er helt sikkert noget af det sjoveste og fedeste jeg har oplevet  i Dubai indtil videre. Jeg troede det ville være alt for svært, men det var faktisk rimelig nemt at komme op i luften og rimelig nemt at holde balancen. Jeg kan varmt anbefale alle at prøve den her fantastisk oplevelse på vandet især når solen skinner og vandet er 28°.  Sikkerheden var i top, man skal dog være over 12 år for at kunne deltage. Mine tre bonusdøtre og min mand kom alle op og havde en rigtig rigtig god oplevelse. Så igen det kan varmt anbefales til andre:-) Tjek instagram siden hydrowatersportsdubai for flere billeder og info

3 kommentarer

 • Hey Tina,
  Da min Tina og jeg fornylig var en smut i Dubai for at lave et trash the dress shoot på stranden og ude i ørkensandet oplevede vi også en masse lækre ting, vi fik dog desværre ikke tid til at prøve den der hydrowater ting, men kan forstå det var piv sjovt for jer?

  Her på siden kan I se et par af billederne fra i september, det var vildt varmt, men hvor er Dubai et smukt og fantastisk sted at være – vi er så småt begyndt at udvide forretningen til Dubai og UAE i det hele taget, magen til venlige mennesker skal man lede længe efter, og alle vores fordomme omkring Dubai og UAE blevet fejet bort, vi knus elsker Dubai – nå men her er sitet altså –> https://weddingphoto.ae/

  Håber vores veje en dag kan krydses.

  Ha’ det godt alle 5

  De bedste hilsner

  Jan, bryllupsfotograf, videograf og drone pilot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Ohhhhh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja lige præcis – ohhhhhh ;o)

   Du må endelig sige til hvis du kender nogen som skal giftes i Dubai, så kommer vi meget gerne med foto og video til deres store dag :o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck fuck🙈